Monday, January 6, 2014

Pop up yang mungkin bahaya kepada pc!

pernah tak korang dapat warning macam kat bawah ni?


 bila anda tekan download dia akan keluar macam ni~


tapi AWAS! jangan download/install! kerana ia adalah spam! bukan dari firefox atau apa2 website!

Cara nak hilangkan?

1. pergi pada Add-on dan buang "Game Labs add on"


Seterusnya 


Cari perkataan "Game Play Lab" dan tekan uninstall


tekan uninstall dan tekan restart firefox macam kat bawah ni~


dah selesai~ td pun nasib x install~ ingatkan betul2 update dari firefox tp bukan hm.. untuk langkah berjaga-jaga baik kita remove sebelum pc kita diremove haha tata semua~ harap jadi yer~ ada soalan, sila komen kat bawah ni~ (^.~)

No comments:

Post a Comment